Categories
Pelit

New Super Mario Bros. 2

Aika kaivaa 3ds taas naftaliinista – uusi Mario-peli on julkaistu. Tullee Suomessakin kauppoihin ihan pian.

Ainakin näin ensimmäisen maailman läpäisyn jälkeen fiilikset ovat vielä ihan positiiviset. Kolikoiden keruu on nyt entistä suuremmassa roolissa ja mukana on paljon siihen liittyviä temppuja ja ominaisuuksia. Kuten päähän takertuva rahatiili, joka sylkee kolikoita sankarin liikkuessa. Vaikeustasosta on vielä paha sanoa mitään. Jotain jostain kertonee se, että parin ekan kentän jälkeen elämiä oli kasassa jo 21…

Ihastuttavaa kyllä, perusteisiin ei ole sen kummemmin kajottu, vaan peli muistuttaa tarpeeksi edeltäjiään. Jopa Wiin New Super Mariosta tuttu moninpeli löytyy, joskaan sitä en ole päässyt vielä ymmärrettävistä syistä testaamaan. Spot Passit ja muut 3ds:n erikoisuudet ovat nekin vähemmän tärkeitä uudistuksia, jotka saavat odottaa myöhempään. 3D-kuvaa sentään kokeilin hetkisen. Ei mitään ihmeellistä sillä saralla.

Parasta New Super Mario Bros. 2:ssa on sen rytmitys. Kentät ovat tarpeeksi lyhyitä pikapelailuun, mutta ajan kanssa ihmetellessä niistä löytää paljon kivoja ylläreitä. Ihanteellista isyysvapaan tekemistä tällaiset.

20120810-013622.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *