Categories
Elokuvat ja tv

Loppuvuoden 2012 parhaat elokuvat?

Täkäläisissä elokuvateattereissa ei ole lapsenvahtipalveluita, joten leffaharrastukseni on kesannolla. On helpompaa vuokrata elokuva kotiin tai tuijotella vain telkkaria. Mutta jos lapsenvahti järjestyy, niin loppuvuodesta on tulossa aika hyviä elokuvia, jotka katsoisin mieluiten teatterissa:

The Dark Knight Rises

Olen tykännyt kaikista Christopher Nolanin Batmaneista, joten tämäkään ei voi olla huono. Fanit ovat alustavasti nurisseet, ettei Bane ole yhtä uskottava roisto valkokankaalla kuin sarjakuvissa, mutta muuten vaikuttaa erittäin lupaavalta. Ja mikä parasta, leffa tulee jo parin viikon päästä ensi-iltaan.

Prometheus

Prometheus on pyörinyt jo tovin teattereissa, mutta vieläkään en ole päässyt sitä katsomaan. Aliens-fanina odotukset ovat korkealla. Ikävä kyllä siinä missä Bättis on parantanut juoksuaan vuosien saatossa, on Alien-leffoista paras terä jo tylsynyt. Prometheuksen nähneet kaverit eivät näyttäneet kovin innostuneilta, mutta jotenkin tuntuu, ettei scifi-fani voi tätä jättää katsomatta.

Total Recall

Toinen scifi-fanin pakkokatsastettava on Total Recall, jonka alkuperäinen versio on Arnold Schwarzeneggerin parhaita pätkiä koskaan ja ikinä. Aiheen puolesta olen varmasti kohderyhmää ja muutenkin innokas näkemään miten uusi versio toimii, mutta samalla pelkään, että alkuperäinen juoni on paranneltu piloille. Saa nähdä. Mutta efektien perusteella vaikuttaisi siltä, että vähiten pettyy, kun katsoo tämän isolta kankaalta.

Killing them softly

Tämä pompsahti tutkalle ihan puskista, kun selailin IMDB:n uutuuslistoja. Vaikuttaa näyttelijöiden ja teeman puolesta ihan kiinnostavalta, mutta sen enempää tietoa ei pätkästä ole vielä herunut.

Hobitti – Odottamaton matka

Sormusten Herrat toimivat erittäin hienosti elokuvina, joten eiköhän Hobittikin. Odotukset ovat ainakin kovat. Ja tovin saa vielä odotella: leffa ilmestyy vasta jouluna. Meh. Varoituksen sanana trailerin biisi jäi moneksi päiväksi päähän soimaan.

Unohdinko jotain? Laita kommenttia. Kerro samalla, jos olet hyvämaineinen lapsenvahti tai satut sellaisen tuntemaan. Olisi töitä tarjolla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *