Categories
Pelit

E3:n pelastus – XCOM: Enemy Unknown

E3-pelimessut alkavat olla tämän vuoden osalta paketissa. Villeistä huhuista huolimatta uutta Pleikkaria tai Xboxia ei esitelty vieläkään. Mullistavat peli-innovaatiotkin olivat vähissä. Tämä vuosi on jatko-osien. Ja mikäpä siinä, kyllä minulle kelpaa uusi Assassins Creed ja Black Ops 2.

Messujen henkilökohtainen valopilkku oli vanhan UFO:n remake, eli XCOM: Enemy Unknown. Peli julkistettiin jo hyvän aikaa sitten, mutta E3:ssa siitä tarjoiltiin ihan uusia maistiaisia. Niiden perusteella vaikuttaisi että tällä kertaa peli-ikonin restaurointi saattaisi ihan oikeasti onnistua ja ehkäpä päästää liki 20 vuotta vanhan esikuvansa viimein eläkkeelle.

Minulle UFO on ehkä kovin tietokonepeli koskaan, joten peukut pystyyn että tämä onnistuu:

One reply on “E3:n pelastus – XCOM: Enemy Unknown”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *