Categories
Henk.koht.

Meni jo: vuosi 2011

Harvasanainen blogahteluni typistyy nyt pelkkään listaan. Nämä ovat suunnilleen aikajärjestyksessä:

  • Tajusin että minusta on tulossa isä. Pelasin kuin hullu. Tiedättehän, varastoon.
  • Huomasin istuneeni koneella aika monena päivänä. Ja iltana. Okei, myös yöllä. Irrottauduin virtuaalitodellisuudesta ja aloin kunnostaa lapsille omaa huonetta.
  • Täytin pyöreitä vuosia. Ostin lohdutukseksi itselleni iPadin. Vein sen ajanvietteeksi Naistenklinikalle perheen kakkospelaajalle. Nyttemmin joudun pyytämään erikseen lupaa, jos haluan tehdä iPadilla jotain.
  • Ostelin kirjoja, elokuvia ja pelejä entiseen tapaan, vaikka vapaa-aikani oli yhtä kuin yöuniaikani. Mitä oikein ajattelin?
  • Minusta tuli isä. Oikeasti ja vieläpä tuplana. Wau.
  • Kirjoitin Otavan Mitä Missä Milloin Junioriin omat palstani jo kolmantena vuonna peräkkäin. Tänä vuonna teemana oli indie-pelien nousu. Viimeiset sivut naputtelin yhdellä kädellä. Toisella pitelin lapsiani polvella ja heiluttelin etteivät itkisi.
  • Univaje alkoi kalvaa. Lähimuisti oli kultakalan tasoa ja keskittyminenkin haastavaa. Kirjoituksissani rönsyilin. Ei ollenkaan tapaistani. Pidin taukoa peli- ja muiden juttujen julkaisemisesta, kunnes lapset eivät enää heräilleet öisin.
  • Loppukesästä olimme lopullisesti sopeutuneet toisiimme, aikuiset ja lapset. Pääsin taas vapaa-ajan backlogin kimppuun, jota aloin purkaa passiivisesta päästä. Valitsin tekemiseksi useammin kirjan tai pari jaksoa Wirea, kuin pelin tai nettisurffauksen.
  • Peleistä yli muiden ylsi World of Tanks. Modern Warfare 3:n hankin julkaisussa, mutten enää ehtinyt panostaa tilastoissa nousemiseen kuten ennen. Myös Gears of War 3 ja moni muu menivät läpi aika usvassa, kun vartin välein piti sännätä vaihtamaan vaippoja. Vuoden 2011 lautapeleistä suomalainen Eclipse vaikutti hienoimmalta. Videosta saa hyvän kuvan mistä siinä on kyse:

Vuonna 2011 bloggasin aika vähän. Bloggaava isä ehtisi olla vähemmän lastensa kanssa, joten siitä luopuminen ei tuottanut tuskaa. Ehkä innostun taas keväämmällä, kun lapset alkavat ymmärtää ensimmäisistä peleistään jotain. Siitä saisi ainakin tuoretta kulmaa kirjoituksiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *