Categories
Pelit

Steam saapuu myös Macille

Vihdoinkin! Valve on ilmoittanut laajentavansa Steam-verkkopalvelunsa tarjontaa myös Apple-käyttäjille. Homma alkaa maaliskuussa, toivottavasti jopa nopeammin kuin ehdimme sanoa: “ennenaikainen aprillipila”.

[via: Mac Rumors]

3 replies on “Steam saapuu myös Macille”

Steamista löytyy aina silloin tällöin alelaarista Red Orchestra, joten jos maailmansodan aikaisiin tapahtumiin sijoitettu realismiin pyrkivä moninpeli kiinnostaa, kannattaa hommata RO. Red Orchestrasta julkaistaan Steamin kautta ehkä lokakuussa tai siihen suuntaan uusi osa, nimeltään Heroes of Stalingrad. Se on nimensä mukaisesti sijoitettu Stalingradin taisteluun 2. maailmansodassa.

Joo, kannattaa ihmeessä tutustua. Siinä on siis painopiste realismissa, eli ballistiikka, aseiden läpäisykyky eri materiaaleissa ym. vaikuttavat merkittävästi. Listasin tuohon enkunkieliselle fanisivulle RO:n nykyisen version (ja sen modien) sisältämiä ominaisuuksia, joten jos englanti taipuu niin suosittelen lukaisemaan jutun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *