Categories
Elokuvat ja tv

Kesällä elokuviin: Star Trek

Uusi Star Trek yllätti olemalla hyvä. Leffojen osalta “ois-kiva-nähdä” -lista oli jo sen verran pitkä, että näin sen vasta nyt. Onneksi se pyöri vielä hajapäivinä Tennispalatsissa, ettei tarvinnut telkkarista tihrustaa.

Muutama juttu, joista pidin eniten (pieniä spoilereita):

  • Näyttelijät olivat todella esikuviensa näköisiä ja oloisia
  • Leonard Nimoy veti vielä kerran Spockin roolin
  • Kesäleffalle sopiva annos huumoria
  • Pätevät tehosteet
  • Keenser! (kuvassa)

Juoni oli perus-Trekkiä, eli aikamatkailua, tähtilaivan komentosillalle putoilevia palkkeja ja kapteenin sooloilua, mutta kokonaisuus pysyi kohtuullisen hyvin nipussa. Ainoastaan uuteen Spockiin totuttelu kesti useamman tovin, koska samainen heppu näytteli ääripahaa Sylaria Heroes-sarjassa. Noin muuten Star Trek vaikutti ihan täydelliseltä kesäleffalta.

PS. Oikeasti postasin tämän vain Keenser-kuvan takia. On se niin hauska veijari!

[kuva: explodinguterus]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *