Categories
Pelit

Virtuaalikierros Michael Jacksonin pelikokoelman parissa

Kuningas on kuollut ja kuopattu. Perinnöksi jäi tolkuton määrä perintöä, niin aineellista kuin aineetonta. Pelaajille mieleenpainuneimpia olivat varmasti Moonwalker sekä Michael Jacksonin käsittämättömän laaja pelikokoelma, joka lähti huutokaupattavaksi. Jos pelkkä Juliensin katalogin selaaminen ei anna riittävän hyvää kuvaa pelien määrästä, niin vilkaiskaapa tämä virtuaalinen esittely:

Michael Jacksonin pelit, virtuaalinen esittely.

2 replies on “Virtuaalikierros Michael Jacksonin pelikokoelman parissa”

Niin, näköjään sitä keksii käyttökohteita rahalle, joka ei ole loppuakseen. Minäkin olisin ostanut nuo kaikki ensimmäisen sadan sivun peli- ja lelukamat upporikkaana 12-vuotiaana.

Life-size Michael Jackson Batman Suit. . .

Haha 😀 No se on kyllä totta. Ja ei siihen välttämättä Miihkalin kukkaroa tarvita: tuntuu että nykyäänkin tulee “täydennettyä kokoelmaa” ihan vaan omistamisen ilosta, vaikkei liiemmälti ole aikaa huvikseen pelailla mitään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *