Categories
Pelit

Super Marion sukupuu

Netistä bongattua: Super Marion sukupuu. Eli lista lähes kaikista Mario-peleistä ja niiden sukulaissuhteista. Mielellään olisin nähnyt kuvassa myös esi-isä Jumpmanin, Game & Watch -pikkuserkut sekä suvun mustan lampaan, Giana Sistersin. Mutta taitaa olla loputon suo tuo sukututkimus.

2 replies on “Super Marion sukupuu”

Vähän omalaatuinen sukupuu muutenkin, ei oikein selviä millä periaatteella se on oikein tehty, kun ei tuo aivan täysin franchise-määrittelyjen mukaankaan mene. Luontevasti toki Partyt, Picrossit, Wario-pelit sun muut ryhmittyy kauniisti, mutta kyllähän esimerkiksi Super Mario RPG on sukua niin Paper Marioille kuin Mario & Luigi Superstar Sagalle, Adventures in Timelle jne, mutta nämä suhteet on jätetty huomioimatta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *