Categories
Pelit

Haista Home

Sony julkaisi tänään odotetun lehdistötiedotteen:

PlayStation Home Beta -palvelu julkaistaan vihdoinkin yleisölle. Palvelu on kaikkien PlayStation3 -käyttäjien ulottuvilla 11.12.2008 alkaen. Palvelu aukeaa nyt kaikille käyttäjille ja sitä kehitetään tulevaisuudessa uusien ominaisuuksien ja palveluiden kautta.

Upeaa! Heti vaan Pleikkari auki ja valikkoa selaamaan… vaan eipä löydy uutta ominaisuutta.

KonsoliFINin keskustelualueella selvisi etten ole yksin. Julkaisuaikataulu petti. Ei Homea tänään. Deja vu.

Kuluttajat ovat siitä hassuja olentoja, ettei niillä ole lainkaan kärsivällisyyttä. Jos kaikki ei tule heti niille nyt, niin hermo menee. Joten miten olisi seuraavalla kerralla Apple-tyylinen julkaisu: ”Tässä uusin keksintömme. Emme ole hiiskuneet siitä sanaakaan ennakkoon. Se tulee kauppoihin heti.”

4 replies on “Haista Home”

Meillä sai kyllä jonkin aikaa tarpoa error-viidakossa, mutta kyllä itse Home oli alusta alkaen sinänsä saatavissa. Ilmeisesti homma toimii niin kuin XBLivessä, eli kaikessa hiljaisuudessa käyttäjät on jaettu eri ryhmiin nimenomaan serverikuormituksen tasaamisen takia – eli välillä menee eripituisia aikoja tiettyjen asioiden löytymiseen.

No nyt toimii täälläkin. Mä olin selkeesti sellaisessa ryhmässä, joka sai palvelun käyttöönsä vasta launchin jälkeen. Eli ei mikään megamyöhästys tosiaan, vaikka nettifoorumeilla oli selkeesti tunteet monella pinnassa.

Mulla se on ollut kyllä “saatavilla” siitä asti kuin pitikin, mutta yhteysongelmat piinaavat. Kun lopulta pääsin sisään asti, ei voi kuin ihmetellä, mitä ihmettä Sonyn studiolla ollaan tehty kaikki tämä aika. Ehkä se siitä lähtee rullaamaan ajan ja n päivityksen jälkeen, mutta tällaisenaan palvelulla ei ole ainakaan minulle mitään annettavaa.

Suht pitkät latausajat ja onnettomat kustomointimahdollisuudet vielä siihen päälle, niin ei hyvältä näytä. :/ Olin ihan valmis lähtemään gibsoniaaniseen tulevaisuuteeni verkossa, mutta nyt ei kyllä päästy edes eteiseen asti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *