Categories
Linkit

links for 2008-12-04

2 replies on “links for 2008-12-04”

Moikka! Lisäsin blogisi http://www.peliblogit.com/ -sivulle, jonne kerätään kotimaisten peliblogien kuvauksia sekä uusimpia merkintöjä. Palvelu on maksuton, että se vaadi sinun puoleltasi sinänsä mitään toimia – Peliblogit.com on perustettu tuomaan peliblogeja esille neule- ja parturiblogien suosta.

Mikäli haluat tukea Peliblogit.comin toimintaa, lisää sivullesi palveluun ohjaava nappi (http://peliblogit.com/button.php) tai linkki. Jo keksit tavan, jolla tästä blogista saisi ulos vain pelit-tagilla varustetut kirjoitukset, se olisi loistojuttu.

Moikka Janos,

Ja kiitos kunniasta. Kiva nähdä että kotimaan peliblogeilla riittää lukijoita. Lisäsin Peliblogien linkin sivupalkkiin, niin muutkin löytävät sivuillesi.

Fiidiä ei toistaiseksi ole mahdollista rajata tägien mukaan, mutta oikeastaan homma toimii hyvin näinkin: nyt on ainakin motivaatiota rajata omat kirjoitukset koskemaan vain pelejä, eikä niinkään parturointia 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *