Categories
Pelit

Fable /feibl/ s. taru, satu (myös kuv) perätön puhe

Pelitoimittaja ei saisi innostua ennakkohypestä.

Mutta.

Kun ovelle saapuu omituinen säkkikankainen mytty, jonka sisällä on kultarahoja, repaleiselle pergamentille painettu saatekirje pelivisionääri Peter Molyneux‘lta ja peli, joka on saanut huippuarvosanat sekä Edgeltä että Eurogamerilta, alkaa mahanpohjassa pikkuisen kipristellä. Ja ei, en usko että se on eilinen kanasalaatti, vaan Fable 2.

2 replies on “Fable /feibl/ s. taru, satu (myös kuv) perätön puhe”

Joo, en ollut lukenut pelistä mitään etukäteen ennen kuin viime kuun Edgessä olleen jutun. Se kuulosti jo hyvin mielenkiintoiselta, mutta silti odotin, etten kummemmin innostuisi. Lionhead oli jutussa kuitenkin vielä aika varovainen sen suhteen, mitä pelistä kerrotaan etukäteen. Ovat ilmeisesti oppineet läksynsä alkuperäisen Fablen suhteettoman hypetyksen jälkeen.

Yhden illan pelaamisen perusteella olen kyllä aivan myyty. Vuoden yllättäjä minulle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *