Categories
Musiikki Pelit

Päivän provo: vääräuskoisilla ei ole soulia

Sony vetää takaisin LittleBigPlanet-tasohyppelypelin. Syynä on Svengaava safari –kentän taustamusiikki, jonka lyriikoissa siteerataan parin rivin verran Koraania. Ja vieläpä arabiaksi. Ajatella: olen jo viikon verran pelannut LittleBigPlanetia autuaan tietämättömänä siitä, että peli on silkkaa islamin herjausta.

Vaan mitä jos pelin taustalla soisi gospel-musiikki? Tai Maamme-laulu? Tai death-metal? Entä tyttörakkaudesta laulava Jenni Vartiainen? Pitäisikö peli silloinkin vetää pois markkinoilta jo ennen julkaisua, vain koska musiikki ei ehkä vastaa jokaisten aatteita ja ajatusmaailmaa? Vai pitäisikö hyväksyä, että maailmanlaajuisilla markkinoilla on erittäin vaikeaa miellyttää kaikkia?

[uutinen: Kotaku]

One reply on “Päivän provo: vääräuskoisilla ei ole soulia”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *