Categories
Pelit

Blogit kunniaan 2008 -tuloksia

Terveiset Sanomatalosta! KonsoliFIN nappasi juuri pääpalkinnon harrastusblogien sarjassa. Ja mikä siisteintä, se oli myös koko kisan suurin ääniharava. Onko tämä nyt merkki siitä, että pelaamisen suosio on edelleen nousukiidossa?

4 replies on “Blogit kunniaan 2008 -tuloksia”

Tai sitten on kyynisesti vain todettava, että äänestyspuffaus osui tällä kertaa sopivasti myös nuorison silmiin. Mistä toki jonkin verran kielii myös äänestäjien ikäjakauma.

Juu, voi olla sekin. Mutta ei nyt ruveta kyynisiksi 🙂

Henk.koht. vähän ihmettelen millä kriteerein KonsoliFIN ylipäätään valittiin blogiäänestykseen, mutta kaipa se perusperiaatteiltaan täyttää blogin kriteerit: kommentoitavia subjektiivisia juttuja, blogimainen ulkoasu ja ylipäätään se koko harrastelijameininki. Tosi hieno tunnustus tuo nyt kaikesta huolimatta on.

Juu ei ole kauheasti halua olla kyyninen, kun kerrankin pelaaminen saa edes tuolleen välillisesti tunnustusta. Ja äänisaalis oli kuitenkin sen verran suuri, että on siellä muutama “vanhuskin” äänensä antanut 🙂

Yhteisöblogeissa on toki se, että ne jäävät jotenkin persoonattomiksi. Jonkin sortin alitajuntainen blogikriteeri on monille se, että blogi henkilöityy yhteen kirjoittajaan, jolloin yhteisöblogien kohdalla joutuu aina miettimään kaksi kertaa että mikäs hässäkkä tämä nyt oikein on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *