Categories
Henk.koht. Pelit

Taukojumppaa

Palikat on kivoja

RSS-lukijoissanne ei ole vikaa. Päivitystahtini on oikeasti hidas. Siirtelen parhaillaan tiedostoja palvelimelta toiselle, joten blogahteluun tulee väistämätön tauko.

Suosittelen tauon ajaksi virkistävää taukojumppaa Steven Spielbergin Boom Blox –pelin parissa. Sain oman kappaleeni viime viikolla ja olen yhä vakuuttuneempi siitä, että se on kirkkaasti tämän hetken paras perhepeli Wiillä.

Boom Bloxin tavoitteena on rakennella virtuaalipalikoista upeita torneja, purkaa niitä pala kerrallaan tai räiskiä valtavia palikkalinnoja nurin keilapalloilla ja ties millä. Realistisen fysiikkamoottorin ansiosta palikat käyttäytyvät kuin oikeassa elämässä, mikä tekee pelaamisesta todella kiehtovaa. Myös Wii-ohjainta hyödynnetään kerrankin oikein, eli pelaaminen on hyvin luontevaa.

Minipelejä on sadoittain ja niitä voi pelata yksin tai yhdessä kavereiden kanssa. Aloittamiskynnys on super-matala, joten jopa pelejä karttavat tyttöystävät ja sukulaiset on tutkitusti helppo saada innostumaan Boom Bloxista. Ehdottomasti hankkimisen arvoinen tapaus siis.

Peliä näyttäisi saavan suhteellisen huokeasti ainakin Play.comista ja CDON:ista

One reply on “Taukojumppaa”

Komppaan komppaan! En odottanut siltä mitään, kun sen maanantaina sain. Kotona harrastetun yleisen GTA IV -fasismin takia pääsin kokeilemaan sitä vasta eilen. Ja jestas. Ai-van loistava, puhumattakaan jälleen siitä ulottuvuudesta, että ajattelupuuhaa on myös vieressä touhua seuraaville.

Jos Steven Spielbergillä on ihan silleen oikeesti-oikeesti mitän tekemistä pelin kanssa, niin hatunnosto, ihan oikein pelin kanteen on nimi lätkäisty.

Ranne ehkä ihan vähän kipeytyy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *