Categories
Henk.koht.

Historian parhaat tuotteistukset, osa I

The joke is on you

VR:n junien PC-paikka on varmasti eräs maailman parhaista tuotteistuksista. PC-paikka kuulostaa upealta, mutta oikeasti se tarkoittaa pelkkää pistorasiaa penkin vieressä. Ei siis nettiä tai muitakaan hienouksia mitä voisi olettaa saavansa.

PC-paikka tuli mieleeni taas tänään kun kävin paikallisella kuntosalilla kokeilemassa Circuit Trainingia. Sekin kuulostaa hienolta… mutta oikeasti se on yläasteelta tuttu kuntopiiri, jossa punnerretaan ja tehdään vatsalihaksia ohjaajan viheltäessä pilliin. Paitsi että nyt samasta lystistä joutuu vielä maksamaan.

Eipä voi juuri muuta sanoa, kuin että se markkinamies, joka saa pistorasiat ja koululiikunnan vaikuttamaan seksikkäältä, on varmasti palkkansa ansainnut.

2 replies on “Historian parhaat tuotteistukset, osa I”

Paitsi että PC-paikka maksaa aivan yhtä paljon/vähän kuin normaalikin istumapaikka. Eli pelkästä pistorasiasta ei joudu maksamaan ekstraa.

Hehe… Erittäin hyvin sanottu siellä takana. Jotenkin luulin että se on maksullinen palvelu, kun aina sitä varatessa erikseen kysyvät. Ja se kuulostaa niin makeelta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *