Categories
Henk.koht. Pelit

Kun pikku-ukkojen takana on nainen

Battlelore

Battlelore on osoittautunut verrattomaksi ajanvietteeksi. Kyseessä on Days of Wonderin kunnianhimoinen lautapeli, jossa kaksi fantasia-armeijaa kohtaa tuuria ja taitoa vaativassa mittelössä. Vähän niin kuin Warhammerin fantasialaitos, mutta yksinkertaisempi ja siksi myös toimivampi tapaus. Ainakin meidän peliporukassamme.

Mutta mikä hitto siinä on, että mahtava sotajoukkoni häviää aina naiskenraalin komentamalle vastapuolelle? Meinaan että minä sentään pelaan työkseni ja olen muutenkin kova luu lautapeleissä. Onko tuurilla osuutta asiaan, vai eivätkö miehiset putkiaivot yksinkertaisesti sovellu monen rintaman sodankäyntiin?

One reply on “Kun pikku-ukkojen takana on nainen”

Tosiaan, olinkin jo unohtanut tämän pelin… taitaa mennä omalle joululahjalistalle. Odottelin tuon julkaisua aikoinaan innoissani lautapelikärpäse juuri purtua, mutta päässyt sittemmin unhoittumaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *