Categories
Musiikki Pelit

Punainen komentaja

CMX Punainen Komentaja

CMX:n Punainen Komentaja kolahti kovempaa kuin kymmenen plasmatykkiä: tämähän on musavideo Warhammerista! Katselin pätkän viisi kertaa putkeen YouTuben kautta ja pidän siitä edelleen. Se saattaa olla hyvän biisin tunnusmerkki.

Me iskemme syvään ja kadoten taas, joskus pelkokin meitä kavahtaa…

2 replies on “Punainen komentaja”

Koko levyhän on silkkaa 40k-matskua, sanoituksia ja libreton kuvitusta myöten. Näin ne nuoruusvuosien pahimmat gimppiviehätykset ovat kaikessa epätodennäköisyydessä löytäneet toisensa. Tätä en osannut odottaa, vaikka Yrjänän scifi-harrastus olikin tiedossa..

Mulle tulee eniten mieleen Cordwainer Smith (Planeetta nimeltä Shajol-kokoelma), ja vähän Joe Haldeman (Loputon sota) yhdisteltynä ehkä Banksiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *