Categories
Elokuvat ja tv

Substraalia sohvaperunoille

BRAVIA

Viasatin maksullisia tv-kanavia voi tämän viikonlopun ajan seurata ilmaiseksi, ainakin jos satut asumaan kaapeliverkon kantamalla. Kampanja starttasi eilen iltapäivällä ja maksutonta tuijottelua voi jatkaa maanantaihin saakka.

Ja jos siinä ei vielä ole tarpeeksi, myös Welho tarjoaa kaapeliverkon sohvaperunoille maksukanavat ilmaiseksi 1. -16.9. välisenä aikana. Lähetykset ovat digitaalisia, eli kaapeliboksin on oltava kunnossa.

Aika amerikkalainen tunne istua sohvalla ja surffata yli sadan kanavan välillä. Hauskaa ja passivoivaa. Parhaat palat saa myös digiboksin kovalevylle talteen odottamaan parempia katseluhetkiä, kunhan muistaa purkaa niistä salauksen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *