Categories
Henk.koht.

Pelaaja pinteessä?

Incoming Torpedo

Pelaaja-lehteä kustantava H-Town oy vaikuttaa ajautuneen taloudellisiin vaikeuksiin. Sisäpiirin lähteiden mukaan yrityksen tilikauden tulos on painunut pakkasen puolelle ja liikevoitto on vaihtunut liiketappioksi. Se saattaa tietää muutoksia suomen kilpaillussa pelimediakentässä.

Toki myrskyn merkkejä on ollut ilmassa jo pitkään. Esimerkiksi H-Townilla sisältöjohtajana toimineen Lassi Kurkijärven siirtyminen Sanomille herätti kysymyksiä jo keväällä. Toisen kerran ovet kävivät heinäkuussa, jolloin yrityksen toimitusjohtaja Petteri Moisio ja tunnettu pelitoimittaja Mikko Rautalahti lähtivät H-Townista ja veivät Roolipelaaja-lehden mennessään perustamaansa Riimuahjo-osakeyhtiöön. Roolipelaajan nettisivu uutisoi asiasta tuolloin.

On mielenkiintoista nähdä miten tässä vielä käy. Eikä pelkästään siksi, että H-Town on vuosien mittaan tilannut minulta runsaasti toimituksellista sisältöä ja ollut yksi parhaista asiakkaistani, vaan myös siksi, että toimituksen kundit ovat tuttuja kavereita jo monen vuoden takaa. Kaikkea hyvää sinne, koittakaa oikaista kurssi!

One reply on “Pelaaja pinteessä?”

Toivottavasti ei käy mitenkään…Pelit lehti olis nimittäin erittäin ankea jos se olisi oikeasti ainoa peli-alan lehti. Kyllä pelaaja aina jotkut nettisivut voittaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *