Categories
Pelit

Pimp My PS3

Kustomoitu PS3

Hommasin Verkkokaupasta Pleikkariini uuden pinnan harjatusta alumiinista. Tietenkään kyseessä ei ole oikea alumiini tai metallipinnoite ylipäätään, vaan pelkkä tarrojen avulla luotu illuusio. Hyvältä se kuitenkin näyttää, ja mikä tärkeintä, kone istuu nyt entistä luontevammin metallivoittoiseen sisustukseen.

(klikkaa kuva isommaksi)

2 replies on “Pimp My PS3”

Ompas klassisen avainkolon näköinen tuo powaah-napin kolo tuossa suurennoksessa. “Please insert mummon avain into keyslot 1 for UNNNNLIMITED POWAAAH”?

Enpäs ole omaani kerennyt pimppailemaan vielä mutten kyllä kerennyt sotkemaan edes sormenjälkiin, sen verran uusi värkki kyseessä.

Hei piti muuten tulla raportoimaan vanhan puheenaiheen pohjalta. Xbox livessä on nyt Sonic myös ja panin verraten. Mustiin reunuksiin en puutu, mutta vertailu Wiin Virtual Console -versioon ja tuohon Xbox-versioon ei kyllä näytä mitään ruudunpäivityksellisiä eroavaisuuksia, tai sitten oma pääkoppaani asennettu havainnointivälinepari alkaa olla vanhuudesta särki (okei, suoraan rinnakkaisvertailumahista ei ole, kun on vain yksi töllö). Todennäköisempää on, että mahdollinen “hitaus” lienee ntsc-pal-konversioiden takia harmillista eurooppalaista arkipäivää…

Toisaalta kun nykyään kaiken maailman uutuuksia odottelee, niin ntsc-pal-konversioita turhauttavampi juttu on lokalisointi. Saksalaiset, espanjalaiset ja ranskalaiset pitäisi hirttää, jos eivät halua osata englantia. Kiroan sitä, että pitää odottaa jotain peliä eurooppaan vain kielilokalisointihitauksien takia. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *