Categories
Henk.koht. Musiikki

Intercept!

Intercept!

Kesäloma on ihmisen parasta aikaa palloilla, eli olla niin joutilaana, että kanssaeläjiä alkaa ärsyttää suunnattomasti. Omalta osalta palloiluun kuuluu kirjojen lukeminen, videopelaaminen ja täysin hallitsematon kolan juonti uudella parvekkeella. Tekee hyvää tuijottaa pitkälle satamaan ja vain haaveilla.

Palloiluun voi joillain (kivoilla) ihmisillä kuulua myös pallotuolimusiikin kuuntelu. Otetaan nyt esimerkiksi vaikka Bent, kaksihenkinen elektrobändi Englannin Nottinghamista. Missasin yhtyeen esikoisalbumin, rakastuin kahteen seuraavaan ja opettelen parhaillaan kuuntelemaan uusinta. Bent tekee niin loistavan rentouttavaa kesämusaa, että iltapäivän auringon lämmittäessä vilttiä tekee mieli vain pistää kirja sivuun ja nukahtaa fiiliksen vietäväksi.

Aloitin myös uuden luvun toimittajanurallani ja ryhdyin kirjoittamaan nuoremmalle yleisölle peleistä sekä pelaamisesta. Kiitos Kallelle vihjeestä! Pidän työstä kovin paljon. Työnantajakin on isompi kuin koskaan ennen, mikä merkitsee käytännössä sitä, että loppuvuodesta saattaisi olla varaa ostaa uusi työkone. Tai katsotaan nyt. Ehkä myyn kaiken ja ryhdyn täysipäiväiseksi haaveilijaksi. Alan olla siinä jo melko hyvä.

One reply on “Intercept!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *