Categories
Pelit

Forza 2 on kohdannut voittajansa

Mashed Fully Loaded

Työkaverit ovat innostuneet tulevasta Forza 2 –kaahailupelistä. Se on kuulemma parasta mitä Xboxille saa. Minäkin kävin kokeilemassa peliä pari viikkoa sitten Killin kutsuvieraskemuissa, mutta en oikein ymmärtänyt hypeä. Hauskan pelaamisen sijaan Forza 2:ssa pitää ajaa yksikseen autolla monta kierrosta samaa rataa ympäri. Asfaltin ulkopuolelle ei saa mennä, törmäilystä sakotetaan eikä ajokeissa ole edes aseita. Mitä hauskaa siinä nyt on?

Toista ovat esimerkiksi Mario Kart tai Mashed: Fully Loaded. Niissä ajetaan rallia parhaimmillaan jopa neljän kaverin voimin saman ruudun ääressä. Oikoreittejä saa käyttää, törmäilyyn suorastaan kannustetaan, ja mikä parasta, kentältä löytyy aseita ja turboja. Eikä hauskuus vaadi edes NextGen-konsolia.

2 replies on “Forza 2 on kohdannut voittajansa”

Juuh, tai mieti vaikka Crackdownin ajo-osuuksia, jossa on täysin sallittua vaikka nousta autosta ja potkia vastustajat jorpakkoon, jos vain kykenee (tai hakea päämajasta aseistettu vehiikkeli 🙂 Crackdown on oikeasti parasta mitä Xboxille saa 🙂

Pah! Forza 2 on enemmän kuin vain kaahailupeli. Ei ajamisessakaan mitään vikaa ole, mutta ainakin kolmasosa peliajasta menee autotallin puolella. Se vain on niin hauskaa rakentaa persoonallinen menopeli, jolla sitten laskee menemään päätä huimaavalla vauhdilla kapealla ja röykkyisellä Nordschleifellä. Jokainen muutos autoon tuntuu ja kuuluu. Jos autoon sattumoisin kyllästyy, siitä voi vetää vielä voitot kotiin Live-huutokaupan kautta. Minä en kyllä hevillä raaski rakkaita peltilehmiäni myydä, maksettiin niistä miten paljon tahansa. Harvoin autopelin autoihin kiintyy näin kovin. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *