Categories
Henk.koht.

Lakkoilijat töihin ja SASsiin!

SAS lakko

Pitäisi lähteä viikonlopuksi työmatkalle Madridiin. Ikävä kyllä lennot on buukattu Blue 1:n kautta, joka on parhaillaan lakkoilevan SASsin tytäryhtiö. Olisi tarkoitus vaihtaa konetta Köpiksessä, mutta ainakin Iltalehden mukaan se voi olla melko vaikeaa. Kenttä on kuulemma jo nyt täynnä surkeita matkaajia, jotka ovat saaneet viettää lakon takia yönsä kokolattiamatoilla ja penkeillä torkkuen. Hauska matka tulossa siis!

Aloin jo valmistautua pahimpaan ja pumppasin PSP:n muistikortin täyteen leffoja ja tv-sarjoja. Niillä ja lentokentältä ostettavilla pokkareilla selvinnee muutaman päivän. Saas nähdä pääsenkö vapuksi kotiin, vai venyykö seuraava blogahdus juhannukseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *