Categories
Pelit

Mielenkiintoisia myyntipuheita

Ihmelaake

Tutkailin iltapäivällä suomalaisten nettipuotien pelitarjontaa ja törmäsin Hobby Hallin pelisivuihin. Olen työssäni nähnyt ties kuinka monta pelimainosta, mutten vielä mitään tällaista:

Tony Hawk’s Pro Skater 1,00 EUR

Eurolla lähtee

Koska Nokialle kävi pelimarkkinoilla kuten kävi, jäi meille muutama kultahippu varastoon. Tony Hawk toimii Gagella mukavasti, hahmon liikkeet ovat tarpeeksi realistisia ja ilmalennoissa maan vetovoima tuntuu. Taustalla soi suht koht siedettävä renkutus, josta löytyy myös valinnanvaraa. Kuuntelevatko skeittarit tosiaan tällaista aina?

Rikottavaa kamaa löytyy ja seuraavalle tasolle pääsee kun on sen arvoinen – eli temppua riviin ja lisää ilmaa alle.

Etenkin ensimmäinen, radiolla varustettu Gage oli varsinainen viihteen pikkujättiläinen. Harmi että siinä oli muutama suunnitteluvirhe, josta se sai maksaa – pelin vaihto akku irrottamalla… ei hyvä. Sen sijaan parjattu, “kumma puheasento”, oli ergonomisinta mitä puhelinalalla on koskaan nähty.

Hinta-laatusuhteen voi sanoa olevan kunnossa.

(ks. linkki: Tony Hawk @ Hobby Hall)

Kerrankin myyntitykeillä on ollut tilaa revitellä 😀

Pientä miinusta on kylläkin annettava MotorStormin myyntipuheesta. Siinä mainosmies on innostunut kehuskelemaan sellaisillakin ominaisuuksilla, joita pelistä ei edes löydy.

Huomaatko virheen?

MotorStorm 64,90 EUR

Jos ei ajamalla niin ampumalla

Tässä pelissä ei tosin johdossa ajaminen tarkoita muuta kuin sitä, että takanasi on liuta kuskeja, jotka ovat valmiina käyttämään kaikkia keinoja liiskataksesi sinut erämaan kiviin. Jos olet viimeisenä, on edessäsi jopa 20 vastustajaa, jolle voit tehdä samoin. Jos ei onnistu ajamalla, ammu ne.

(ks. linkki: MotorStorm @ Hobby Hall)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *