Categories
Henk.koht.

Antennidigiboksi toimii myös kaapeliverkossa

BRAVIA

Päivitin pelinäyttöni Sonyn litteään malliin. Ikäväkseni kyseinen paneeli ei kuitenkaan tue DVB-C –digisignaalin vastaanottoa, vaan pelkästään antenniverkon kautta välitettävää DVB-T:tä. Yllätys olikin suuri, kun virrat kytkettyäni telkkari haki automaattisesti näkyviin kaikki maksuttomat digikanavat – vaikka asun kaapelitaloudessa.

Hämmennyksestä selviydyttyäni ryhdyin tutkimaan asiaa. Kävi ilmi, että Welho lähettää DVB-C:n lisäksi kaapeliverkossaan myös DVB-T:tä. Kyseessä on Welhon mukaan siirtymäkauden ratkaisu, jota kuitenkin jatketaan aina vuoden 2009 loppuun asti.

Tämä on mahtava juttu! En ikinä saanut Welhon nettiä toimimaan kunnolla, mutta televisiopuoli näyttää rokkaavan senkin edestä. Upeaa palvelua.

One reply on “Antennidigiboksi toimii myös kaapeliverkossa”

[…] Feldon.net kiittelee: “Kävi ilmi, että Welho lähettää DVB-C:n lisäksi kaapeliverkossaan myös DVB-T:tä. Kyseessä on Welhon mukaan siirtymäkauden ratkaisu, jota kuitenkin jatketaan aina vuoden 2009 loppuun asti. Tämä on mahtava juttu! En ikinä saanut Welhon nettiä toimimaan kunnolla, mutta televisiopuoli näyttää rokkaavan senkin edestä. Upeaa palvelua.” (Mari Koo) […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *