Categories
Musiikki

Oi miten suuria voimia!

Regina

Regina on suomalainen elektropop-bändi, joka valloitti ensin kotistereot ja sittemmin myös henkilökohtaisen Last.fm –soittolistani. Muistaakseni olen hehkutellut yhtyettä feldon.netissäkin joskus syksyllä.

Nyt Reginalta ilmestyy uusi pitkäsoitto, jonka viimeistely on ainakin yhtyeen blogin mukaan jo loppusuoralla. Oi miten suuria voimia kuulostaa jo MySpacesta löytyvien näytteiden perusteella kivalta, mutta katsotaan nyt mitä tuleman pitää. Toivottavasti ensimmäisen levyn loistava fiilis on yhä tallella!

kuin ihmeen kaupalla sain muutaman lipun Reginan yksityiskeikalle Helsingin Ruoholahteen. Jos siis bändin näkeminen kiinnostaa, kannattaa laittaa sähköpostia osoitteeseen toimitus ät feldon piste net. Arvotaan sitten vastausten joukosta lähtijät. “Keikka” on nyt tulevana lauantaina 10. maaliskuuta ja liput saa joko minulta suoraan tai kirjekuoressa postitse. En tiedä montako biisiä kuullaan tai tuleeko uutta matskua ollenkaan, mutta lipun hintaan sisältyy sentään ilmaiset ruoat ja juomat.

3 replies on “Oi miten suuria voimia!”

Piru, kun olen luvannut mennä Wii-peli-iltaan lauantaina. Olisi kiinnostanut, sillä Regina kuulostaa todella hyvältä! Levyn vois ostaa.

ps. Kantsii olla varovainen lippujen jälleenmyynnin kanssa. Itse sain eilen huuto.net:ssä olleiden Metallica-lippujen johdosta uhkailusähköpostia asianajotoimistosta 🙂

Aika hurjalta kuulostaa tuo Metallica-juttu! Minä en pyydä lipuista rahaa, joten tuskinpa asianajajia sellainen kiinnostaa 🙂

BTW, tuolta lauantain tapahtumastakin löytyy Wii ja iso skriini…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *