Categories
Henk.koht.

Toys4Boys jäi DigiExpon varjoon

NJET

Livegamersista Microsoftin leipiin ajautunut Killi tarjosi liput viikonlopun Toys4Boys -messutapahtumaan. Kovasta ennakkohehkutuksesta huolimatta tai juuri siitä johtuen reissu oli lievä pettymys. Mitään uutta ja mullistavaa ei tilaisuudessa nähty. Applen ständillä oli näytillä kaksi iMaccia ja iPod, pelipuolella esiteltiin Wii Sportsia ja Gears of Waria. Muu oli sitä samaa, mitä aina ennenkin. Olisin toivonut näkeväni enemmän uutuuksia ja sellaisten tuotteiden esittelyjä, jotka ovat vasta tekemässä tuloaan Suomeen.

Sen sijaan vanhoja tuttuja oli liikenteessä paljon ja käyntikorteille löytyi taas käyttöä. Etenkin freelance-toimittajan kannalta erilaiset messutapahtumat ja kissanristiäiset ovat tärkeitä tapahtumia, joissa kontaktiverkostoaan saa helposti laajennettua. Näillä näkymin meikäläisellekin jäi reissusta käteen ainakin muutama erittäin mielenkiintoinen työtarjous.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *