Categories
Pelit

Haastattelussa MotorStormin tekijät

MotorStorm

Katsoiko kukaan viikonlopun Tilt.tv –ohjelmaa? Toivottavasti katsoi, sillä mukana oli tekemäni MotorStormin tekijöiden haastattelu.

Jännitin kovasti etukäteen millainen jutusta tulee. Meillä oli haastattelua tehdessä mieletön kiire päällä. Ensinnäkin lentomme oli yli tunnin myöhässä ja saavuimme Evolutionin studioille aikataulusta jäljessä. Paikan päällä näytti pahasti siltä, ettei aikaa jää edes lehtihaastattelun tekemiseen, saati sitten kuvaamiseen tai muuhun. Siispä kiilailimme röyhkeästi kameramiehen kanssa haastattelujonon ohi muun muassa IGN:n heppujen edelle, kunnes lopulta saimme luvan jututtaa MotorStormin tekijöitä 20 minuutin ajan.

Alkuvalmistelut veivät kuitenkin ihan liikaa aikaa. Sopivan rauhallista soppea ei meinannut löytyä millään, joten yritimme sovittaa itsemme ahtaan pikkutoimiston perälle. Tilan ahtaudesta johtuen kuvaajana puuhaillut Mika ei kuitenkaan meinannut millään saada sopivaa kuvakulmaa kameralle, joten jouduimme säätämään tuolien paikkaa moneen otteeseen ennen aloittamista. Lopulta kysymykset piti tykittää lähes konekiväärin nopeudella ja silti osa jäi kysymättä.

Lopputulos on silti yllättävän hyvä, mitä nyt meikäläisen aktiivinen kuuntelu kuuluu vähän liikaa taustalla. Ensi kerralla osaan pitää suuni supussa vastausten ajan. Jatkossa pitänee myös erikseen pyytää asiakasta liittämään tekijän nimi jutun yhteyteen tai edes lopputeksteihin.

Mikan leikkaama ja Antin spiikkaama lopullinen versio löytyy toistaiseksi osoitteesta http://www.tilt.tv/?cm=tiltplayer. Katsokaa etenkin kohta 03/07 Gamestyle.

5 replies on “Haastattelussa MotorStormin tekijät”

No voi kuppa, etten huomannut lisätä nimeäsi sinne lopputeksteihin. Moiset asiat unohtuvat herkästi, kun ohjelmaa käy läpi maanantai-iltana silmät ristissä. My bad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *