Categories
Elokuvat ja tv Henk.koht. Pelit

Luvassa fantastinen viikonloppu

FFXIII

Paljon puhuttu Final Fantasy XII julkaistiin Suomessa tänään. Sellainen piti saada. Odotan mielenkiinnolla tulossa olevaa pelikokemusta: onko peli Pelaajan lupaaman 10/10 pisteen arvoinen, vai onko Konsolifinin 8/10 lähempänä totuutta?

Toinen jännittävä uutuus tuli aamulla Microsoftilta. XO:n ulkoinen HD-DVD -asema on isompi kuin kuvittelin, mutta kuvanlaatu on melkoisen hyvä. Nyt vaan odotellaan koska saadaan ensimmäiset HD-tason leffat myös vuokraamoihin.

Sitten vielä tiedotus lähipiirille: @pelaajalehti.com -sähköpostiosoitteeni lakkasi toimimasta ilman ennakkoilmoitusta kuluneella viikolla, joten sinne ei kannata lähettää… oikeastaan mitään. Ihan kiva että näinkin kauan sentään toimi, kiitos vaan asiakkaalle! Nyt on vaan edessä ärsyttävä rasti, kun pitää ilmoittaa kaikille osoitekirjan kontakteille uudet yhteystiedot. Osoite feldon ät konsolifin piste net toimii!

3 replies on “Luvassa fantastinen viikonloppu”

Ostin rautakaupasta pussillisen seinään ruuvattavia koukkuja. Yksi riittää pitämään kahta kitaraa seinällä – helppoa, halpaa ja nopeaa! Meinasin että tuo olisi ihan vaan väliaikaisratkaisu, mutta en ole keksinyt parempaakaan paikkaa. Pääasia etteivät ole jaloissa muiden tallattavina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *