Categories
Elokuvat ja tv

Kiekot sekaisin

Full Metal Jacket

Xbox 360 -pelikonsolin kylkeen liitettävän HD-DVD -aseman pitäisi ilmestyä ensi viikolla. Vaikka HD-DVD on standardina melkoisen tuore, löytyy kaupoista jo jonkin verran levyvalikoimaa. Paria asiaa en kuitenkaan ymmärrä:

Ensinnäkin, kuka haluaa ostaa Doomin, Takaa-ajetun tai Van Helsingin HD-DVD -levynä? Leffat ovat paitsi vanhoja, myös aika kehnoja. Ja ne jotka leffoista pitävät, omistavat todennäköisesti jo DVD-versiot.

Toisekseen, mitä tarkoittaa Full Metal Jacket HD-DVD:n takakanteen liimattu varoitusteksti? Tarkastakaa etenkin viimeinen virke. Olisikohan julkaisijoille tullut nyt vähän turhan kova kiire saada uuden sukupolven leffakiekot kauppojen hyllyille..?

HD-DVD Disclaimer
(klikkaa isommaksi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *