Categories
Henk.koht.

Pastaa, pestoo ja spämmiä

HTO-booli

Kiitos Helille ja Jussille eilisestä kestityksestä! Samoin suuri kiitos HTO ry:n tytöille ja pojille keskiviikkokekkereistä! Hauskaa on ollut ja tänään taas jatkuu.

Keskisormea puolestaan keskiviikon jatkojen järjestäjille, jotka olivat pyyhkineet vippilistalta kaikkien vanhojen aktiivien nimet. Hyi-hyi!

Vapaa-ajallani olen seurannut huolestuneena tulevia vaaleja ja etenkin netissä tapahtuvaa vaalimainontaa. Verkosta löytyy tällä hetkellä jos jonkinlaista kampanjablogia ja -videota. YouTubessakaan ei tarvitse kauaa etsiä ehdokkaiden mainoksia. Vinoutuneinta on kuitenkin eräiden tapa mainostaa itseään roskapostilla, kuten Risto kirjoitti blogissaan.

Spämmimainonnasta voisi mielestäni mätkäistä jo vähän sakkoja. Tai kuten Skitso-Janne totesi: “spammaamisesta tulisi saada automaattisesti ilman puudutusta ja ruostuneilla instrumenteilla suoritettu genitaalialueilen poistamisleikkaus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *