Categories
Henk.koht.

Korvikkeita talviurheilulle

Ticket to Ride

Oikeastaan minun pitäisi olla tällä hetkellä Lapissa. Vaan kun en ole. Korvatulehdus iski ja matka meni sivu suun.

Homma sai alkunsa sunnuntaina, kun uhmattiin lumipyryä ja käytiin vähän valokuvaamassa Kaivarissa. Piti tallentaa pakkaset muistikortille nyt kun niitä vielä on. Lumettomuus varmaan yleistyy.

Myöhemmin Slussenin ikkunapaikalla istuessa korvaan alkoi pistää ja kurkkukin tuntui karhealta. Maanantaina oli jo kunnon kuume päällä. Laskettelurinteiden ja after ski -kekkereiden sijaan juotiin vaan teetä ja pelattiin lautapelejä. Tsemppasin sentään sen verran, että saatiin Ikeasta haetut huonekalut kasattua ilman suurempaa trabelsia.

Finrexin ja julkaisupäivänä hankittu Ticket to Ride osoittautuivat hyväksi lääkkeeksi. Tosin viimeksimainittu alkoi olla jo niin puhkikulunut, että tilasin siihen uudet kortit Lautapelit.fi:stä. Toimitus oli nopea ja standardikokoiset laput sopivat paremmin näppeihin kuin ne vanhat lisut. Jatkohoitoa varten varattiin mielenkiintoiselta vaikuttava Battlelore ja El Granden Decennial Edition. Kerron kokemuksia kunhan ehditään pelata vähän useampi peli. Nyt takaisin sairastamaan.

One reply on “Korvikkeita talviurheilulle”

Uudet kortit roks. Megagame varsinkin. Vanha ticket2ride-veteraanikaan ei pysty arvailemaan muiden pelaajien tehtäviä enää. Oli melko täydellinen hankinta, varsinkin kun sai 65 % alennuksen kun pakkaus oli rikkoutunut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *