Categories
Henk.koht.

KSP:n ammattilaissarjassa tapahtuu

Kivi, paperi, sakset

Nyt kun kroketin maailmanmestaruussarja on talvitauolla, on ollut hyvää aikaa keskittyä sisäurheiluun – kuten KSP:n ammattisarjaan. Oli jälleen ilo huomata, ettei vuosien kivi-paperi-sakset –harjoittelu ole mennyt hukkaan. Tällä kertaa kisasimme isoista palkinnoista ja riskinottokykyni joutui kovalle koetukselle. Lopulta etenin kuitenkin tukalien välierien kautta finaaliin ja päihitin Laurin tiukassa loppuottelussa (Ruuskan gambiitti: paperi-paperi, kivi-kivi, kivi-sakset). Palkinnoksi sain matkan Espanjaan(!). Uskomatonta ja totta. Lähtö järjestyi tosin vasta keväälle ja lopullinen kohde Espanjan päässä jää matkanjärjestäjän varaan, mutta minä en valita.

PS. Kaapo valisti sen verran, että Ruotsissa Kivi-paperi-sakset on Kivi-pussi-sakset. Olisiko pitänyt näytellä yllättynyttä?

(Kuvan oikeudet: Dork Boy Comics)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *