Categories
Henk.koht.

Hyvää itselle ja muille

REDi Steady Go

Kävipä sitten niin, että armas iPodini päätti vain kuolla. Hiukan nuorena hänet meiltä tempaistiin, mutta kun vakuutusyhtiö tarjoutui maksamaan hautajaiset, tilasin maanantai-iltana itselleni uuden hanin. Valintani osui uudistettuun iPod Nanoon, vieläpä (PRODUCT) RED -versioon. Bonon hymyn lisäksi soittimen hinnasta kymmenisen dollaria menee AIDSin edistämiseen tai mihin ikinä. Sinänsä mukavaa, sillä soitin itsessään on saman hintainen kuin teknisesti identtiset sisaruksensa, vain väri erottaa. Pelkäsin, että väri olisi turhan lakkaväri, mutta upean metallihohtoisena tuota jaksaa kyllä katsella joulun lisäksi myös juhannuksena. Taakse otin kaiverruksena pallotuolimusiikin tämän vuoden epävirallisen moton, joten varmasti myös arvoisa feldon hyväksyy hankintani.

Itselleni tein (musiikin henkisen puolen lisäksi) hyvää tilaamalla samalla Nike+ iPod-kitin, jonka toiminnan saa selkeimmin käsitettyä katsomalla ja lukemalla. Selvennyksenä tosin mainittakoon: anturi tulee kitin mukana, ja sen voi ihan huoletta laittaa vaikka Ecco-kävelykenkiin, toisin kuin markkinavoimat haluavat uskotella. Laite on hintansa väärti, jos se tekee edes sen, että alan harrastaa liikuntaa. Koelenkillä tuli ainakin liikuttua selvästi kovempaa, kun piti näyttää elektroniselle hölkkäkumppanille, että ei tässä ihan juurtuneita olla. Asetin webbipalvelussa itselleni tavoitteen seuraavan kuukauden juoksutuloksille, katsotaan pääsenkö siihen. Tarkempaa tarinaa uusista leluista tulossa myöhemmin.

Kukkien lähettämisen sijasta jouluna voi muistaa muutenkin. Äitini vaihtoi sukulaisten kukkalähetykset tänä vuonna Kirkon ulkomaanavun verkkokauppaan (toimii mainiosti), vastineeksi saa lähetellä kukkapuskien sijasta “kukkasi menivät hyötykäyttöön” -kortteja. Lämmittää varmasti sekä tunteellista että järkevää puolta kaikkien osapuolten aivoista.

Glögihuuruista bileidenodotusta varjotoimittajaltakin!

One reply on “Hyvää itselle ja muille”

Mielenkiintoiselta vaikuttava kapine. Ohitin liikunta-anturin aikanaan olankohautuksella, johtuen juuri Nike-kytkystä: en varmaan kehtaisi käyttää teknokenkiä muualla kuin pururadalla. Paitsi jos olisin brittiläinen mies, joilla näyttää kaikilla olevan lenkkarit. Siis vieläpä sellaiset juoksumallit.

Kaupungissa ei ole muutenkaan kiva juosta. Liikaa asfalttia. Sen sijaan joku iPodille tallennettava treeniohjelmisto voisi toimia. Ja siihen vielä vaikka käsivarren ympäryksen mittaava olkanauha. Punttisalille, tiedäthän.

Niin joo, ja kaiverrushan on niin hieno, että se ansaitsee erikoisleiman:

[APPROVED BY FELDON]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *