Categories
Henk.koht.

Keitä te ootte te pienet poijat..?

Keita te ootte te pienet pojat, kun en ma tunne teita

Nyt on taas pakko vetää kunnolla kotiinpäin ja kehua tämän kuun Pelaajaa. Juttua oli hyvin ja pari omaa tarinaakin oli mahtunut taas mukaan. Esimerkiksi sivulta 40 löytyy omaa käsialaa oleva artikkeli peliaiheisen pikkujoulun järjestämisestä. Hieno homma sikäli, mutta jutun yhteyteen liitetyistä kuvista nousi pienimuotoinen mellakka omassa kaveripiirissä. Niissä kun ei näy ketään meistä oikeasti pelanneista ihmisistä. Jotain tuntemattomia nuorukaisia vaan lippalakit päässä. Ilmeisesti taittajamme Lassen ystäviä.

Oikaistaan siis kaikki heti, tässä ja nyt: kuvissa näkyvä kämppä ei ole oma, enkä tunne kuvissa näkyviä ihmisiä. Toivottavasti tämä selvensi. Kiitos siis tuuraajille ja pahoittelut omille kavereille: parempi mäihä ensi kerralla!

Lapa jäähän ja nimi lehteen, sano!

2 replies on “Keitä te ootte te pienet poijat..?”

Oikasun oikaisu: Ei ole Lassenkaan tuttuja nämä.

Mutta joo. Sori nyt überkamalasti jos on mennyt kapuloita rattaisiin. Ei ollu tarkotus pilata kenenkään päivää näinkin tärkeän asian tiimoilta. Taidanpa tästä mennä pelastamaan sademetsiä.

peace
leissi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *