Categories
Henk.koht. Pelit

Spora kulkee ja peli luistaa

Gears of War Retail

En ole koskaan istunut sporassa kahta tuntia. Kerran tosin meni tunti, kun kutonen jumitti Bulevardilla lumimyrskyyn, enkä halunnut tarpoa hangessa uusilla adduilla. Tällä kertaa syynä matkan venymiseen oli videopeli – ja vieläpä helkutin hyvä sellainen!

Aiemmassa blogahduksessa tuli jo mainittua Microsoftin uusimmasta mainostempauksesta, Gears of War -sporasta. Jännittävän näköinen kulkupeli huristelee ympäri keskustaa ja Kalliota, mainostaen odotettua toimintapeliä. Teemaan sopivasti vaunu on sisustettu armeijan naamiointiverkolla ja kumisilla irtoraajoilla. Etu- ja takaosasta löytyy suurikokoinen Samsungin näyttöpaneeli ja tietysti myös Gears of Waria pyörittävät Xbox 360 -pelikonsolit. Pikanttina yksityiskohtana pelit ladataan suoraan kovalevyltä, sillä DVD-asemat eivät rämisevästä ratikkakyydistä tykkää.

Kahden tunnin aikana ehtii räimiä kummasti. Yksinpeli tuntui hauskalta, samoin moninpeli ja team execution. Pelaamisen lomassa oli mahdollista nauttia virvokkeista ja hyvästä seurasta. Spora teki myös hätälaskuja silloin, kun ilmainen juoma alkoi pakottaa rakkoa. Loistavaa organisointia Microsoftin puolelta! Lähtiessä löivät vielä käteen kassillisen tavaraa ja herkkuja. Mukana tuli myös Gears of Warin myyntiversio.

Isot kiitokset niin KonsoliFINin kuin Microsoftinkin porukoille! Erityisesti Minnalle ja Sampsalle. Tällaisia tapauksia toivoisi Suomeen enemmänkin!

PS. Vilkaiskaapa muuten Gears of War -pakkauksen takakantta. Tällaisesta touhusta ei vanhempainyhdistys ilahdu:

Arveluttava myyntipuhe

6 replies on “Spora kulkee ja peli luistaa”

[…] Jos innostuin väsyneenä valittamaan Microsoftin toimintaa kipailujen suhteen, täytyy nyt puolestaan kehua. Eilen illalla oli KonsoliFINin seurueen vuoro matkustaa Helsingin yössä Gears of War -ratikan kyydissä. Koko idea on mielenkiintoinen. Ratikka sisältää kaksi konsolia, ja räiskimään mahtuu kerrallaan neljä jannua. Tarjolla oli virvokkeita ja naposteltavaa. Huipennuksena reissun päätteeksi osallistujille jaettiin yllätyspussit, jotka sisälsivät pelin, pipon, sipsuja ja energiajuomaa. Nam. Tempaushan liittyi Nordic Xbox Leagueen. Tapahtuma oli osanottajien (Muun muassa Hakkiz ja feldon) mukaan todella onnistunut. Kateellinenhan tässä täytyy olla. Milloinkahan kilpailijoiden saralla nähdään vastaava toimintaa? […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *