Categories
Henk.koht. Pelit

Digi, digi, digi

Mayors Presenting the Gears of War

Terveiset… jostain. Viikonloppu meni kunnolla pitkäksi ja käteen jäi vaan vilkkuva kaulakoru, jolla sai ruokaa ja juomaa ilmaiseksi koko matkan ajan. Bussi kuljetti ympäri Suomea ja pikkujouluväki bailasi, kuten tapoihin kuuluu. Muista tapahtumista ei puhuta. Ei ainakaan julkisesti.

Ennen matkalle lähtemistä ennätin käväistä Digiexpoilla testaamassa kolmospleikkaria ja Wiitä. Etenkin viimeksi mainittu vakuutti innovatiivisuudellaan. Langattoman liikkeentunnistimen kanssa huitominen oli hauskaa alusta loppuun, vaikka kärsinkin rökäletappion NviperO:lle ilmakiekossa. Muitakin pelejä olisi ollut hauskaa kokeilla, mutta koska jonoa oli melkoisesti ja lehdistöversiot lienevät jo matkalla, jatkoin matkaani seuraavalle esittelypisteelle.

PS3:n julkaisupelit olivat vielä pahasti keskeneräisiä. Etenkin Lair tuppasi kaatumaan koko ajan, vaikka näyttikin hienolta. Resistance: Fall of Man taisi olla ainut täysin valmis tekele, joka ei kuitenkaan yksinpelinä jaksanut pitkään kiinnostaa. Kenties keväällä nähdään vähän valmiimpaa tavaraa.

Xbox 360:n pelitarjonta tuntui olevan jopa yliedustettuna messuilla. Etenkin massiivinen Gears of War –rekka ja esittelylava pistivät silmään. Samoin Ruoholahden Mayorsilta lainatut ylipumpatut järjestysmiehet ja –naiset. Digiexpoilla jaettiin myös lippuja, jotka oikeuttivat ilmaiseen kyytiin erityisessä Gears of War –sporassa. Jos nämä ovat konsolisodan alkusoittoa, niin miten isoksi touhu mahtaakaan lopulta paisua..?

One reply on “Digi, digi, digi”

[…] Aiemmassa blogahduksessa tuli jo mainittua Microsoftin uusimmasta mainostempauksesta, Gears of War -sporasta. Jännittävän näköinen kulkupeli huristelee ympäri keskustaa ja Kalliota, mainostaen odotettua toimintapeliä. Teemaan sopivasti vaunu on sisustettu armeijan naamiointiverkolla ja kumisilla irtoraajoilla. Etu- ja takaosasta löytyy suurikokoinen Samsungin näyttöpaneeli ja tietysti myös Gears of Waria pyörittävät Xbox 360 -pelikonsolit. Pikanttina yksityiskohtana pelit ladataan suoraan kovalevyltä, sillä DVD-asemat eivät rämisevästä ratikkakyydistä tykkää. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *