Categories
Elokuvat ja tv

The Departed

Martin Scorsese Departed

Scorsesen uusin näytti paperilla vähän liiankin hyvältä. Taitava ohjaaja, mielenkiintoinen käsikirjoitus ja aivan älytön näyttelijäkaarti. Kävin katsomassa leffan keskiviikkona kutsuvierasnäytöksessä ja nyt on vähän ristiriitaiset fiilikset: pidin alusta, pidin keskikohdasta, vihasin loppua. En ole varma johtuiko lopun huonous ohjaajan taidoista vai takarivillä dokaavasta seurueesta, jonka hah-hah-hauskat välikommentit kävivät loppua kohden aika pahuksen ärsyttäviksi. Pitäisi vertailun vuoksi katsoa raina uudelleen ilman häiriötekijöitä.

Suosittelen varauksella.

2 replies on “The Departed”

Seuraa nippelitietoutta: Tämä elokuva on variaatio vuoden 2002 parhaasta Hong Kong trilleristä Infernal Affairs:ta. Käsikirjoitus seurailee täysin samoillaa linjoilla, katsoin molemmat ja pidin alkuperäisestä enemmän, vaikkei The Departed:kaan ole missään nimessä huono. Suosittelen Infernal Affairsia lämmöllä. Sen pääosissa loistavat Andy Lau ja Tony Leung. Ja Hong Kongin päräyttävät maisemat iskevät ainakin minuun lujasti.
Peace out!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *