Categories
Henk.koht.

Ai mikä varmuuskopio?

Blue Screen of Death

Onko teillekin käynyt niin, että kesken kirjoittamisen Windows heittää virheilmoituksen, ettei enää tunnista näytönohjainta? Ja sitten kun lataatte netistä uudet ajurit, kone ei enää käynnisty muuten kuin elvytyslevyllä. Ja sitten se pyytää näytönohjaimen ajureita – joita ei enää ole! Joten haette kaupasta uuden näytönohjaimen juuri ennen sulkemisaikaa ja asennatte kaiken uudestaan ja lopulta huomaatte, että se alun perin kirjoitettu artikkeli on elvytyksen yhteydessä kadonnut. Vähänkös olisi ikävää jos niin kävisi!

4 replies on “Ai mikä varmuuskopio?”

Varmasti vituttaa, mutta tähän kohtaan voisi tosiaan tokaista, että hanki mäkki tai linuxi! Itse en kumpaakaan omista, mutta haaveilut macista ovat yllättävän korkealla. Jos budjetti sallii, en näkisi mitään syytä olla hankkimatta maccia. Aijai, kun kävin pari päivää sitten helsingin mac liikkeessä.. Pienen testailun jälkeen tunsin oloni uudeksi ihmiseksi, kun sain kirjoitella macbookin näppäimistöllä.. Joten, älä emmi ja hanki mac!

(Toimikoon tämä pienenä applen tuotteiden mainostuksena, vaikka kommentin kirjoittaja ei ole koskaan itse omistanut omenan tuotteita!!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *