Categories
Henk.koht.

Webbivelho virran lähteellä

ATX Power

Tänään piti vaihtaa tietokoneeseen virtalähde. Se oli helpompi homma kuin uskoinkaan. Kaikki komponentit sopivat yhteen, eikä pakettikoneen kotelokaan pannut pahemmin hanttiin. Silti on sellainen tunne, että olisi mukava hankkia vaikka Mäkki, jotta pääsisi eroon piirilevyjen roplaamisesta. Arvostan kuitenkin pc-pelaamista sen verran, ettei omppukerhoon siirtyminen taida olla ihan helppoa.

Eniveis, virtalähteen vaihdon myötä deadlinet ottivat takapakkia ja saapas haukkasi keljusti vettä. Kello on jo ties mitä kun kuron täällä jättämää kiinni. Työn alla on parhaillaan pari artikkelia, jotka julkaistaneen ensi kuun Pelaaja-lehdessä. Sitä odotellessa kannattaa tarkastaa äskettäin ilmestynyt Pelaajan 50. juhlanumero. Sivu 20 on kokonaan omaa käsialaa, vaikkakin toimitussihteeri on ilmeisen aivopierun vallassa unohtanut nimeni Dance Factory –artikkelista.

Jostain syystä myös etusivulle tilattu esittelyteksti joutui sensuurin hampaisiin ja tipautettiin lopullisesta painoksesta pois. Nähtävästi paperikauppiaat kavahtavat digiajan airuita 😉 Vai mitä sanotte tästä:

Pelaaja-lehden sensuroitu bio

(Yllä alkuperäinen teksti, jonka sensuroinnin syitä voimme kukin päissämme miettiä.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *