Categories
Henk.koht.

Pelaaja-lehti neljä vuotta!

The World is Yours

Viimeisimpien tutkimusten mukaan Pelaaja on Suomen vaarallisin lehti. Firman perinteiset synttärijuhlat järjestettiin perjantaina Kungliga Klubbenilla ja meno oli melko älytöntä – taas. Ainakin eräs lehden nuoremmista kaljupäistä örvelsi, huitoi ja puristeli viattomia vieraita jälleen siihen malliin, että äijä piti taluttaa pihalle jo ennen valomerkkiä. Vivendin neidot hakivat puolestaan vauhtia lattianrajasta samalla kun Ubisoftin ja Atarin kaverit naureskelivat vieressä. Kamera tietysti lauloi siihen tahtiin, että nyt olisi loppuvuodeksi materiaalia vaikka pelimaailman oman juorulehden perustamista varten.

Myös tarjoilu pelasi mainiosti. Vähäpukeiset naiset sulloivat taskuni täyteen drinkkilippuja, eikä paikalta tarvinnut poistua muutenkaan tyhjin käsin. Kaikista Pelaajan kemuista näissä oli kovin meno. Kiitos siis juhlavieraille ja koko toimituksen väelle: ensi vuonna uudestaan!

3 replies on “Pelaaja-lehti neljä vuotta!”

Oli kyllä vallan mainio meno ja kun poistuakin piti jo kahden jälkeen, ei tukkakaan ollut aamulla kovin kipeä. Pelaaja tuntuu kyllä järkkäävän kaikista rennoimmat bileet, toivottavasti ensi vuonna rima nousee taas 🙂

[…] “Oon oppinu pelkäämään sun kameraa”, sanoi Lassi kun viimeksi nähtiin. Bilekuvat olivat vissiin liian rankkoja. Ei siis ihme, että Pelaajan virallisten pikkujoulujuhlien koittaessa minulle ei lyötykään käteen kutsua, vaan liput Englantiin sekä siellä järjestettävään PlayStation 3 -tilaisuuteen. Jatkossa lupaan kyllä kantaa kameraa aina mukana! Esimerkiksi Japanissa olisi kiva käydä, vink-vink! […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *