Categories
Pelit

Himmel, sukeltakaa!

Panzerkampfwagen

Viikon pelivihje: Company of Heroes pc:lle. Aika harva reaaliaikanaksu on kahminut vastaavia pisteitä Metacriticistä. CoH on kannuksensa kuitenkin ansainnut. Eurogamer tiivistää tunnelmat aika hyvin:

“Bored of World-war 2 games? Bored of the mainstream real-time strategy game? Just plain bored? After Company of Heroes, you won’t be.”

Viimeinkin pääsee leikkimään Michael Wittmania oikein luvan kanssa. Korkkaritunnelmaa latistaa vain pieni sensuuri kolmannen valtakunnan lipuissa ja vähän muuallakin, mutta eiköhän siihen vaivaan julkaista jossain välissä korjaus. Feldon.net suosittelee!

4 replies on “Himmel, sukeltakaa!”

Tuo on aiheuttanut aika hyvää myrskyä tuo peli meikäläisenkin piireissä. Itse olen ihan valmista kauraa pelin ostamiseen demon perusteella. Vähän niinkuin Dawn of War muttei kuitenkaan.

Myös faija oli hankkimassa peliä demon perusteella, kunnes hoksasi tarvitsevansa tehokkaampaa konetta. Rupesi kuulemma iMac kiiltelemään silmissä, kun mainitsin Company of Heroesin pyörivän omallani mainiosti…

Voisi muuten linkata siihen demoon, jos sen on joku finskisaitti tajunnut jo pistää jakoon. Tosin on se minullakin jaossa tuolla yksgeessä, hihkaiskaa jos haluatte osoitteen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *