Categories
Henk.koht.

Ukkosta radalla

Salamoita taivaalta

Kesän ensimmäiset ukkoset saatiin viimein myös Helsinkiin. Tietty nyt on lokakuu, mutta hei – parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Onneksi tuli jo keväällä hankittua ylijännitesuoja, joten sähkölaitteet pysyivät ehjänä.

Toisin kävi kavereiden luona kyläillessä. Kunnon osuma torniin pimensi koko lähiön. Tuli väistämättäkin mieleen Kööpenhaminan iso katkos muutama vuosi takaperin, jolloin liikennevalot lakkasivat toimimasta, kaverini jäi päiväksi jumiin hissiin ja minä jouduin evakuoimaan noin viisi litraa jäätelöä pakastimesta (suuhun).

Tänään sähkökatko toimi lähinnä loistavana tekosyynä laiskotella ja pelata lautapelejä kynttilänvalossa. Ei paha.

PS: Unohtuipa muuten kirjoittaa Panvisionin 20-vuotisjuhlista: Siispä myöhästyneet onnittelut ja kiitos kestityksestä! Etenkin jatkot THQ:n ja KonsoliFINin kanssa olivat aika ikimuistoiset 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *