Categories
Henk.koht.

Pallotuoli ja muita klassikoita

Röykkiksen kansikuva - taas

Käväisinpä viikonlopun kunniaksi ostoksilla Anttilassa. Mukaan tarttui feldonin aiemmin suosittelema Röyksoppin The Understanding, jonka olin havainnut itsekin loistavaksi. Hintalapussa komeili 23,95€, mutta kassasetä halusi kyseisestä musiikkipläjäyksestä vain 9,95€. Erittäin hyvä pallotuolia per euro -suhde.

Samalla kun Macbookini iTunes rippailee levyä kyseenalaisen laillisesti (levy on kopiosuojattu, mutta en kierrä sitä tarkoituksenmukaisesti, sillä mäkkiä ei paljon moiset nappaa), kerron teille muutamista muistakin hyvistä löydöistä. Yöllisen vaanintamusiikin ykkösen, Massive Attackin, erinomainen kokoelma oli tarjouksessa 11,95€ tai jotain sinne päin. Suosittelen varauksetta kaikille massiivimusiikista tykkääville. Kokin suositus olisi itseasiassa Collected-kokoelman kahden (tai kolmen, miten sen ottaa) levyn spesiaaliversio, mutta se ei ollut tarjouksessa, joten tyydyn vain mainitsemaan sen.

Myöhemmin palasin vielä hakemaan pelihyllyltä Settlers II 10-vuotisjuhlaversion. Ilmeisesti jätkät itsekin totesivat, että kakkonen on ykkönen ja tekivät uuden 3D-version klassikosta. Kerron myöhemmin onko se edeltäjänsä arvoinen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *