Categories
Henk.koht. Pelit

Syyssesonki starttasi

Hirvenmetsastys kaynnissa

Syyssesonki on nyt virallisesti alkanut. Pelijulkaisuja tulvii kauppoihin kiihtyvällä tahdilla ja alati huononevat kelit lisäävät ihmisten kiinnostusta siisteihin sisäharrastuksiin. Eräiden ennusteiden mukaan digiviihteellä tehdään tänä vuonna enemmän rahaa kuin koskaan ennen.

Pelitoimittajan kannalta loppuvuosi on yhtä juhlaa, kirjaimellisesti. Koska miltei kaikki suurimmat julkaisut ajoitetaan joulun alle, pyrkivät peli- ja laitekauppiaat puffaamaan omia tuotteitaan järjestämällä toinen toistaan suurempia mediatempauksia. Laskeskelin viime vuonna käyneeni erinäisissä kemuissa parhaimmillaan neljä kertaa viikossa. Mainoskamaa tuli kiikutettua kotiin selkä vääränä ja ilmaisen viinan kurssi painui ennätysalhaiseksi.

Tämän syksyn bileputken starttasi IT-tukkurina parhaiten tunnettu Tech-Data. Toissapäivänä Helsingin Uunisaaressa järjestetyn tilaisuuden ohjelma eteni perinteisellä “ruokaa, juomaa ja Janina Frostell” -kaavalla. Hauskaa kuitenkin oli ja jatkot venyivät pitkälle aamuun asti. Suuri kiitos järjestäjille – etenkin Sallalle!

One reply on “Syyssesonki starttasi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *