Categories
Henk.koht. Pelit

Valokuvavaijeri ja muita ostoksia

Hassuja ostoksia

Tänään koin ensimmäiset vastoinkäymiseni nettikaupassa. Tilasin kaksi paitaa, eikä kumpikaan ollut sopiva. Kirjattakoon siis kymmenen euroa oppirahoihin; ensi kerralla osaan mitata tarkemmin.

Onneksi tein myös hyviä ostoksia. Maailman kenties inspiroivin valokuvasaitti Photojojo mainosti hämmästyttävää valokuvavaijeria niin vakuuttavasti, että tilasin muutaman. Enkä voi kuin kehua palvelua: tein tilauksen keskiviikkona ja kuriiri kiikutti paketin perille vielä saman viikon perjantaina. Paketissa oli lisänä vielä amerikkalaisia karkkeja ynnä muita yllätyksiä, ja mikä tärkeintä – vaijeri näyttää super-tyylikkäältä seinälläni.

Pelejäkin saa taas halvalla. Esimerkiksi Play.com kauppaa Luminesta alle kymmenellä punnalla, suosittelen. Ja jos et ole omistajasukua, kannattaa suunnata Hubihubi -vuokrauspalveluun ja hyödyntää hyvää tarjousta: Yhdellä eurolla saa kokeilla mitä tahansa pelejä kymmenen päivän ajan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *