Categories
Henk.koht.

Joku välittää

Pienimuotoinen paniikki

Osallistuin viikonloppuna Nordean nettikisaan, jossa luvattiin palkinnoksi iPod-soittimia. Kilpailussa kysyttiin muutama monivalintakysymys ja lopuksi yksi avoin, aiheena: “millainen on sinun mielestäsi täydellinen pankki?”

Vastasin näin:

Täydellinen pankki on kiitollinen kaikista asiakkaistaan. Täydellisessä pankissa tiedetään, että ilman tavallisten sukankuluttajien rahoja pankit eivät voisi toimia. Kiitokseksi talletuksista täydellinen pankki maksaa ihan oikeaa korkoa, sellaista kuin ennen vanhaan. Täydellinen pankki ei myöskään pilaa mainettaan perimällä naurettavia palvelumaksuja, etenkään itsepalvelusta, vaan kuuntelee asiakkaitaan ja on valmis muuttumaan ollakseen täydellinen myös huomenna.

Tänään soittivat Nordeasta ja kysyivät haluaisinko tulla keskustelemaan asiasta ihan heidän konttoriinsa 😐

One reply on “Joku välittää”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *