Categories
Henk.koht.

Onnea Jaana!

Suomi-Ruotsi -maaottelu

Kannatti avata telkkari tänään. Serkkutyttö osallistui Suomi-Ruotsi -maaottelussa kymmenen kilometrin juoksuun ja tsemppasi itsensä kakkoseksi aivan mielettömällä loppukirillä. Onnea!!! 8)

4 replies on “Onnea Jaana!”

Kiitos Vinski 🙂

Näkyi muuten olevan Vesa Artmankin paikan päällä toimitsijana. Kyseinen herrasmies tunnetaan pelipiireissä paremmin Herra PlayStationina, sillä tyyppi toimii nokkamiehenä Pleikkaria maahantuovassa Nordisk Filmissä. (Ja kas näin saatiin taas tähänkin blogiviestiin ujutettua pelaamista!)

“Näkyi muuten olevan Vesa Artmankin paikan päällä toimitsijana.”

Artman on ollut Helsingissä järjestettävien yleisurheilukilpailuiden “hovilähettäjä” jo ainakin vuosikymmenen. Eli se mies kentällä pyssyn kanssa. Itsekin ollut kisatoiminnassa mukana nassikasta asti ja Artmanin on aina nähnyt paikalla. Historiaa taitaa asiassa olla myös sen verran, että tietääkseni hän on jo toisen polven lähettäjä-Artman.

Olin tänään katsomon puolella ja olipa hieno tunnelma. Katsomo lähes täynnä ja porukat oikein täysillä mukana. Vielä kun Suomi viimeisen lajin jälkeen jäi miehissä 3 pisteen verran voitolle (204-201) niin tuntui kuin koko stadion repeäisi. Ilmassa oli suurta urheilujuhlan tuntua. 🙂

Jeah. Niinhän se taitaa olla. Yllätyin vaan kun tyyppiä oli oikein erikseen kuvattu telkkariin.

Paikan päällä oli varmaan hienoa. Sääkin oli ihan perushyvä. Harmittaa kyllä edelleen, etten eilen jaksanut lähteä katsomaan/kuvaamaan sitä naisten juoksua. Mutta minkäs teet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *