Categories
Henk.koht.

Tulikettu haltuun kolmosnapilla

Firefox suojaa monilta viruksilta

Jos käytössäsi on Firefox ja kolminäppäiminen hiiri, voit tehdä yhtä ja toista kätevää. Tiesitkö esimerkiksi sen, että kun klikkaat keskinäppäintä minkä tahansa linkin kohdalla, Firefox avaa sen uuteen välilehteen? Tai että voit sulkea haluamiasi välilehtiä klikkaamalla niitä hiiren keskinäppäimellä? Minä huomasin vasta nyt.

Firefox 2:sta on muuten julkaistu jo kohtuullisen vakaa beta-versio. Uutuutena on parempi RSS-uutisvirtojen käsittely, englanninkielinen oikoluku ja kehittynyt välilehtien hallinta, joka auttaa avaamaan uudelleen vahingossa suljetut sivut. Odotan mielenkiinnolla lopullista versiota.

4 replies on “Tulikettu haltuun kolmosnapilla”

Tuo keskinappain on ihan ehdoton, ja viela hienompi juttu se oli silloin kun olimme viela modeemiyhteyden paassa. Voi pistaa seuraavat sivut latautumaan silla aikaa kun lukee viela edellisia.
Mutta nykyaankaan en osaa ollenkaan surffata jos ei ole valilehtia kaytossa. On kiva kun voi pitaa esimerkiksi alkuperaisen haun tulokset nakyvissa ensimmaisella valilehdella ja availla uusia sivuja siihen paalle.

Ihanaa, paranneltu RSS-tuki. Vielä kun keksis mitä sillä vanhanmallisellakaan RSS-tuella tekisi.

Mutta hyvähän se on, että tuokin kehittyy. Firefox on ystävä myös mäkkipuolella kun Safarin ovat ilmeisesti koodanneet matikanopettajat, eikä se kykene antamaan pienintäkään virheenpuolikasta anteeksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *