Categories
Henk.koht. Pelit

Hyvästi E3!

Roiskeläppä

Ensin kiellettiin messutytöt, nyt varsinaiset messut; Pelialan suurin megatapahtuma, Electronic Entertainment Expo (E3), on nyt virallisesti tullut tiensä päähän. Virallisen tahon mukaan “enää ei tarvita yhtä alan megashow’ta, vaan tarkasti kohdennettu PR-tapahtuma”. Tarkoittaako se sitten yksinomaan lehdistölle tai jälleenmyyjille rajattua tapahtumaa vai jotain muuta, sen tietää yksin messujen markkinoinnista vastaava etujärjestö, ESA. Olennaista on kuitenkin se, että nyt en ikinä pääse näkemään sitä ihmettä, jota on ainakin Pelaaja-lehden toimituksessa kuvattu ainutkertaisen hektisenä ja kiehtovana elämyksenä.

Toisaalta söin tänään tosi hyvän einespizzan, joten kaipa asiat voisivat olla huonomminkin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *